Για τους σκοπούς της αποστολής ενημερωτικών δελτίων, η InterOPTICS, θα συλλέξει και θα επεξεργαστεί τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς:

  • τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

  • το όνομά σας

  • τη διεύθυνσή σας (προαιρετικό)

  • την ημερομηνία γεννήσεώς σας (προαιρετικό)  

  • το φύλο σας (προαιρετικό)

Αποθηκεύουμε τις πληροφορίες σας σε βάση δεδομένων σε προστατευμένο διακομιστή. Μόνο η InterOPTICS έχει πρόσβαση στις πληροφορίες σας. Εγγυόμαστε ότι δεν θα αποκαλύψουμε ή θα πωλήσουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας σε άλλες εταιρείες.

Στέλνουμε ενημερωτικά δελτία μόνο σε παραλήπτες που έχουν επιλέξει να εγγραφούν σε αυτά. Εάν λάβατε το ενημερωτικό μας δελτίο χωρίς να μας δώσετε την αποδοχή σας, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι κάποιος που γνωρίζετε έχει προωθήσει το ενημερωτικό δελτίο σε εσάς.

Όταν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, μπορείτε να περιμένετε να λαμβάνετε 1-3 μηνιαία ενημερωτικά δελτία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη InterOPTICS. Το ενημερωτικό δελτίο περιέχει τις τελευταίες προσφορές, νέα και πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες καμπάνιες στο σύνολο της γκάμας προϊόντων της InterOPTICS. 

Μπορείτε να διαγραφείτε από αυτήν τη σελίδα ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να καταργήσετε την εγγραφή σας από την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα βρείτε στο κάτω μέρος όλων των ενημερωτικών δελτίων μας.

Η InterOPTICS  θα αποθηκεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα μέχρι να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας.